.
DELIKATESSER MED KVALITÈ
Thomas har jobbat med charkuterier och tillverkning i över 25 år och vet hur riktigt goda lufttorkade produkter och salamis ska smaka. Han ställer även hårda krav på korvar och tar ständigt fram nya smaker för alla tillfällen. 2015 startade Thomas Gnesta Charkskola med regelbundna korvkurser där han har blivit mycket uppskattad. Hans elever får ta del i grunderna i korvtillverkling och smaksättning i en mycket varm och glädjefylld miljö. Thomas arbetar även som konsult där han utvecklar produkter och smaksättning samt säkerställer kvalitén och under 2019 kommer produktionen i Gnesta öka med både gårdsbutik och försäljning.
Thomas har skrivit en bok om tillverkning av charkprodukter. Boken är utgiven i spansk version i Zaragosa Spanien. Den svenska upplagan är på gång. Skulle du vilja köpa det spanska exemplaret vänligen kontakta Thomas.
Pris 25 euro - Bg.nr. 190-7732
THOMAS MALMERTOFT
Genuint hantverk på svenskt kött