Lufttorkarkurs till den 14/05/2023
3 dagarskurs för lufttorkade produkter. OBS. viktigt att ni ringer innan och efter betalningen för att bekräfta bokningen!
Vid första kurstillfället kommer vi att bestämma vilka datum vi träffas igen. Andra kvällen på kursen blir ca 6 veckor efter första kursen. Och tredje kursen efter 9 veckor för prov smakning. Du kommer få mycket fakta och det kommer finnas tid för frågor. Vi kommer bla tillverka ölkorv, salami, coppa, chilli pancetta, torkad skinka, bresaola.
Pris per person är 6.950:- inkl. moms.
Efter kursen kommer ni kunna skapa smakrika lufttorkade produkter som passar till alla tillfällen. En smakrik produkt tillverkad på bästa råvaror.
Lufttorkad salami, coppa, bresaola, pancetta mm. fanns redan på Romar tiden, det är därför vi endast använder naturliga processmetoder - som tex saltning, fermentering och lufttorkning. Välkommen till Gnesta på hösten!
Startdagen för Kursen 14- 05 - 2023 börjar kl 17:00 till 20:00.
Kontakta Thomas på 070-0470227 eller skicka en anmälan via mail info@gnestachark.se och få information om betalning och tider.
Bg.nr. 190-7732
Nybörjarkurs
Max 6 elever. Nästa tillfälle : 21/05/2023. Från kl 18:00 till 21:00.
Företag och grupper på max 6 personer kan även boka in korvkurser på andra datum. Gå ihop med några vänner och ordna en kurs! Ring eller maila för mer information!
Telefon 070-0470227 eller info@gnestachark.se
Pris: 1690 kr per elev.
Betalas till Bg nr 190-7732 eller swisha till 070-0470227
STYCKNINGSKURSER
Lamm, gris, nöt. Öppet till bokning!! Max 4 personer.
Vi tar emot grupper på upp till 4 personer som vill lära sig stycka effektivt och ekonomiskt för att ta vara på köttet på bästa möjliga sätt. Kursen innehåller både teori och praktik och är väldigt uppskattad bland tex jägare. Vi kommer överens om ett datum som passar er.
Priset är 3950:- inkl. moms per person
Välkommen att kontakta Thomas på 070-0470227 samt 073 594 79 26 eller skicka mail till info@gnestachark.se för datum och ev frågor.
Gnesta Chark Skola - Bg.nr. 190-7732
Genuint hantverk på svenskt kött